­čçČ­čçž English
Alex Schoemaker

Wij zijn thought leaders op het gebied van de Hydrangea paniculata. Ons familiebedrijf veredelt al zes generaties lang hortensia's met als missie om de wereld te voorzien van prachtige planten.

Onze planten hebben baanbrekende genetische eigenschappen en worden verhandeld onder de merknaam Living Creations®. Living Creations® is een bekende naam onder kwekers, exporteurs, detailhandelaars en consumenten.

Living Creations Video
This is german text
Testen van nieuwe hortensiasoorten in het testcentrum
This is german text

Veredeling

Veredelen is voortdurend ontwikkelen. Niets meer en niets minder. Want als het veredelen goed gebeurt, volgt de rest vanzelf. De sterkste bloemstengels, de meest levendige kleuren, de allermooiste pluimhortensia. Allemaal gekweekt in ons eigen lab.

Lees meer
Testen van nieuwe hortensiasoorten in het testcentrum

Testcentrum

Het testcentrum is net een bootcamp voor pluimhortensia's. Zodra we hebben gekozen met welke rassen we gaan werken, stellen we ze op de proef met alles wat de natuur in huis heeft: zon, regen, wind en vorst.

Bezoek ons testcentrum
1 / 2

Na tien jaar testen en steeds nieuwe ontdekkingen doen, vonden we uiteindelijk de optimale hortensiaformule voor onze eerste collectie.

Collectie

Na tien jaar testen en steeds nieuwe ontdekkingen doen, vonden we uiteindelijk de optimale hortensiaformule voor onze eerste collectie.

Ontdek onze vari├źteiten

Ontwikkeling jonge planten

Onze jonge planten zijn er in alle soorten en maten: ze zijn geschikt voor elke markt en elke behoefte. Of u nu groots wilt uitpakken of het liever klein houdt: wij hebben de juiste plant voor u.
Lees meer

What I will become

Ontwikkeling visuele planten

Potplanten (in bloei of nog jong), stekken, verschillende potmaten en het grootste assortiment aan verschillende vari├źteiten.
Lees meer

What I will become

Het collectief

We bundelen graag onze krachten om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Bent u net zo gek op de Hydrangea paniculata als wij? Word dan lid van het Living Creations® collectief; een kringloop waar iedereen van profiteert. Laten we samen ervoor zorgen dat elke consument ter wereld kan genieten van Living Creations® hortensia's in zijn tuin. Lees hieronder hoe het collectief werkt voor alle betrokkenen.

Word lid van het collectief
 • Alex Schoemaker Living Creations┬« Veredelprogramma

  Veredeling

  Onze hortensia's zijn een verbetering van bestaande soorten of zelfs compleet vernieuwend. Met minder nemen we geen genoegen. De wereld verandert continu en wij spelen daarop in door onze vari├źteiten voortdurend te blijven ontwikkelen, aan nieuwe normen en uitdagingen te voldoen, en scherp te blijven op nieuwe ontwikkelingen. We houden de groei van de vari├źteiten in de gaten, kiezen degenen die eruit springen en voeren doorlopend tests uit. Het duurt ongeveer tien jaar voordat onze vari├źteiten de test hebben doorstaan. Met andere woorden, voordat de plant goed genoeg is om een Living Creations┬« te worden genoemd.

  Lees meer
 • Propagators - Alex Schoemaker Living Creations┬«

  Vermeerderaars

  Meerdere vermeerderaars produceren de stekken. Zo wordt de klus in kortere tijd geklaard en spreiden we het risico. Dat geeft zekerheid en een hogere kwaliteit.
 • Jonge planten - Alex Schoemaker Living Creations┬« collectief

  Jonge plantenkwekers

  We spreiden het risico van overstromingen en droogte door samen te werken met kwekerijen in verschillende gebieden over de wereld. Living Creations® hortensia's zijn daarom ook lokaal verkrijgbaar: zowel voor de kweker, de retailer als de consument. We ondersteunen jonge plantenkwekers door kennis en ondersteunende marketingtools te delen.

  Lees meer
 • Marketing - Alex Schoemaker Living Creations┬« collectief

  Marketing

  Naast prachtige hortensia's bieden wij opvallende ondersteunende marketingtools. Door nuttige marketing cre├źren we een levenslange liefde voor de plant waardoor mensen blijven terugkomen voor meer.

  Lees meer
 • Visuele planten - Alex Schoemaker Living Creations┬« collectief

  Kwekers van visuele planten

  Potplanten (in bloei of nog jong), stekken, verschillende potmaten en het grootste assortiment aan verschillende vari├źteiten. Allemaal MPS-A en MPS-GAP gecertificeerd. Wij zijn een totaalleverancier voor de Hydrangea paniculata. Word ├ę├ęn van onze partnerkwekers en krijg voorrang op jaarlijkse voorraad en nieuwe vari├źteiten. Profiteer van de voordelen van teeltbegeleiding en ondersteunende marketingtools.

  Partnerkwekers
 • Detailhandelaars - Alex Schoemaker Living Creations┬« collectief

  Detailhandelaars

  Of u nu aan het hoofd staat van een grote supermarktketen, eigenaar bent van een bloemenwinkel, of onze planten via uw favoriete kweker wilt ontvangen ÔÇô onze kleurrijke, sterke, unieke pluimhortensia's zijn een must-have voor elke plantenliefhebber. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en worden alom geprezen om hun lange levensduur. U krijgt gegarandeerd tevreden klanten.

  Neem contact op
 • Consumenten - Alex Schoemaker Living Creations┬« collectief

  Consumenten

  Consumenten over de hele wereld genieten van Living Creations® hortensia's in hun tuin. De Living Creations® website ondersteunt klanten bij het verzorgen van hun pluimhortensia's. Behoefte aan styling- of tuintips? Op onze Instagram kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse hortensia-inspiratie.

  Living Creations® Instagram

Bezoek aan de kwekerij

Kom langs
Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze kwekerij. We geven met plezier een rondleiding. Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer u langs wilt komen. Tot ziens!

Bezoek aan de kwekerij

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze kwekerij. We geven met plezier een rondleiding. Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer u langs wilt komen. Tot ziens!

Kom langs
Living Creations Video